Paroles de Albania anthem native text

National Anthem

pochette album Albania anthem native text
Voir sur Itunes

sonnerie téléphone portable pour Albania anthem native text

Hymni kombtar
Rreth flamurit t prbashkuar,
Me nj dshir dhe nj qllim,
T gjith atij duke iu betuar,
T lidhim besn pr shptim.
Prej lufte ve ay largohet,
Q sht lindur tradhtor,
Kush sht burr nuk friksohet,
Po vdes, po vdes si nj dshmor.
N dor armt do t'i mbajm,
T mbrojm atdheun n do vend,
T drejtat tona ne s'i ndajm,
Ktu armiqt s'kan vend.
Se zoti vet e tha me goj,
Q kombe shuhen prmbi dh,
Po shqipria do t rroj,
Pr te, pr te luftojm ne.
Sent by carlos andr pereira da silva branco

Les autres musiques de National Anthem